Lurespørsmål

… eller var det lure spørsmål?

Uansett, ingen spørsmål er dumme (er det noen som påstår). På denne siden har vi samlet spørsmål som vi tror at du kan lure på. Finner du ikke det du trenger her, så kan du bare ta kontakt med oss.

Om kjøpeprosessen

Hvordan får jeg plakaten?

Plakaten blir sendt til eposten som du bestiller for. Hvis eposten ikke dukker opp når du har bestilt bør du sjekke i søppelposten din.

Når får jeg plakaten?

Når du har betalt for plakaten kan du laste den ned med én gang. Ingen flere pakker som har «ankommet terminal og vil bli videresendt» eller endeløse refresh-maraton på sporingsappen til Posten. Legg til i handlekurv, betal, last ned, skriv ut, ferdig! Test plakaten på veggen allerede i dag.

Holder det med en vanlig hjemmeprinter?

Ja. Så lenge du er fornøyd med størrelsen på arkene som printeren din skriver ut, så holder det absolutt. Vi anbefaler selvfølgelig å benytte papir av god kvalitet og sørge for at skriveren skriver ut i lav hastighet og med høyest mulig kvalitet.

Hvor store kan plakatene gjøres?

Alle våre plakater er av såkalt vektor-grafikk. Det betyr at de kan skrives ut i enorme formater uten at det svekker kvaliteten eller oppleves som uklart.

Hva får jeg?

Når du velger en plakat vil du motta en pakke med plakaten i alle våre nøye utvalgte fargenyanser. Plakatene leveres i to formater – A-formatet er vanlig papirformat for deg som skal trykke selv. Pro-formatet er spesialutformet for å sendes til profesjonelt trykk.