Om plakatmakeriet

Plakatmakeriet ble startet en sen ettermiddag våren 2016 på en liten balkong på Øvre Tøyen i Oslo. Etter å ha brukt mesteparten av vinteren på å helsparkle leiligheta vår i det gamle teglsteinsbygget satt vi og varmet oss i den lave sola, mens vi tenkte høyt sammen om hvordan vi nå skulle gjøre leiligheta om til et hjem.

Mange gode ideer ble kasta frem og tilbake den ettermiddagen, men en ting var vi helt sikker på: Hva vi skulle henge på veggene hadde vi ihvertfall ikke peiling på! Vi måtte finne noe som betydde noe for oss. Noe som var lett å bytte ut hvis vi ikke var helt fornøyd. Noe som kunne passe sammen med alle de andre mer eller mindre tilfeldig sammensatte tingene som nå utgjorde inventaret i leiligheta.

Svaret var like enkelt som det var genialt: Plakater! Og det var der det startet.

Vi som driver Plakatmakeriet heter Sunniva og Kristoffer. Kristoffer har i mange år drevet med nettsider, kartdata og koding, og sørger for at alt snurrer sånn som det skal. Hvis du sender oss et spørsmål om noe teknisk, så er det mest sannsynlig at det er Kristoffer som svarer deg. Sunniva sørger for at både plakatene og nettsidene våre ser bra ut. Hun er også primus motor for Plakatmakeriet.no på Instagram. Hvis bildet ditt blir likt av oss, så er det nok Sunniva sin tommel som har trykket på hjertet.

Det som en gang var en flyktig idé og noe som skulle henge på veggen i stua vår har nå blitt en stor nettbutikk med digitale plakater som du enkelt kan laste ned og trykke ut på egen printer eller hos et profesjonelt trykkeri.

Vi håper at du digger plakatene våre like mye som vi gjør!

Ha det, og takk for all fisken

Sunniva og Kristoffer


Plakatmakeriet drives gjennom enkelpersonsforetaket Lorentsen Utvikling, 912268942